Lichtadvies

Advies over LED-verlichting

Op locatie inventariseren we samen de wensen en mogelijkheden. Het resultaat is een gedegen advies met een praktisch plan van aanpak. We rekenen alles door en leveren van lichtplan tot een schitterd eindresultaat met hoogwaardige LED-verlichting.

Soorten en maten

LED-verlichting zijn er inmiddels in allerlei soorten en maten. Niet alleen in verschillende kleuren en verschillende wittinten, maar ook voor verschillende armaturen. Van het type halogeenspotje tot TL-buis.

Direct vol licht

Nooit meer wachten tot een spaarlamp is opgewarmd. Een LED-lamp geeft direct vol licht. Ideaal in ruimtes die werken met sensoren, zoals toiletruimtes.

Robuust en duurzaam

LED-lampen zijn stevig en robuust. In tegenstelling tot conventionele lampen kunnen ze tegen een stootje. En wat te denken van de levensduur? 50.000 branduren zijn geen uitzondering meer.

Energiezuinig

Misschien wel het belangrijkste kenmerk van ledlampen: ze zijn 80 tot 90% zuiniger dan gloei- en halogeenlampen. Het rendement is dus enorm als je een kantoorruimte laat voorzien van LED-verlichting.

Energiebesparing

Energiebesparing

Door het lager vermogen van LED-verlichting zal het kWh verbruik afnemen tot wel 50% of zelfs hogere energiebesparing op uw energienota van uw verlichtingskosten na het plaatsen van LED-verlichting.

Kostenbesparing

Kostenbesparing

Naast de energiebesparing is er ook besparing op de onderhoudskosten door de langere levensduur van LED-verlichting heeft u minder onderhoud nodig aan de lampen in tegenstelling met normale lampen.

Mogelijkheden

Mogelijkheden

De mogelijkheden bekijken wij aan de hand van je bedrijfsvisie, wensen en huidige lampen. Samen komen we tot een mooi lichtplan


Het hele traject begeleid 

Als klant krijgt persoonlijke aandacht, jou wensen worden bekeken welke lampen mogelijk zijn en bekijken we welke besparing mogelijk te maken is. De beleving van LED-verlichting kunt u met een proefplaatsing zelf ervaren.

Welke LED-verlichting past

Voor veel taken bestaan er richtlijnen met betrekking tot de lichtsterkte op de werkplek. De juiste hoeveelheid lumen is dan ook belangrijk. De kleurtemperatuur kan belangrijk zijn om de juiste kleuren te kunnen zien in het werkproces.

Proefplaatsing

Proefplaatsing

Ook is het mogelijk om een proefplaatsing aan te vragen. Je kunt de LED lampen uitproberen op jouw kantoor om LED verlichting te ervaren. Tijdens het plaatsen zorgen wij er altijd voor dat er een aanspreekpunt is waarmee je contact hebt. Deze persoon zal ook contactpersoon blijven vanaf het eerste advies tot en met de oplevering.

Ontdek de mogelijkheden

Bel ons op 06 - 497 863 38
Of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Contact

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
06 - 497 863 38