Oplossingen

Wij bieden lichtoplossingen is alle soorten en maten. Zorgen ervoor dat onze oplossing past bij jou behoefte voor licht. Is het nu een wolkenplafond boven de balie of een goed verlichte werkruimte. Wij bekijken samen wat voor jou mogelijk is.
Samen kijken we welke financiële mogelijkheden je hebt en nemen we dit onder de loep om voor jou de beste lamp te selecteren.
Is er voor jou productieproces licht nodig waar goed de kleurstelling zichtbaar wordt, dan kan de kleurtemperatuur van wezenlijk belang zijn.
Is de ruimte ingericht voor videopresentaties, dan wil je graag dat het licht gedempt wordt zodat je niet in een volledige donkere ruimte hoef te zitten.
Voor alles is een oplossing.
Lamp, kleurtemperatuur

Verschillende kleurtemperatuur

Er is keuze uit verschillende kleurtemperatuur. Dit wordt meestal uitgedrukt in Kelvin (K). 3000K geeft een warm-wit licht, 4000K geeft helder-wit licht en 5700K komt overeen met daglicht.

Besparing & terugverdientijd

6 TL-armanturen met 4x18W tl-buizen per stuk branden 10 uur per dag in een kantoor. Door deze armanturen te vervangen met 4 stuks ledpaneel van 36W levert dit een besparing op van 749kWh per jaar op, wat neer komt op een besparing van 134 euro per jaar.

De investering en installatie heb je in 3 jaar tijd terugverdiend.

Keuze, Lampen, LED, fitting

Vervanging lampen

Je kunt als eerste de TL-buis gemakkelijk vervangen voor een LED-buis. Het armatuur blijft intact. De tweede mogelijkheid is het vervangen van het gehele armatuur. Welke LED-verlichting mogelijkheid wordt toegepast hangt af van het type lichtbron en fitting dat aanwezig is.

Ontdek de mogelijkheden

Bel ons op 06 - 497 863 38
Of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Contact

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
06 - 497 863 38