Projecten

Architectuurstudio Archisofie Onnen

Bij architectuurstudio Archisofie in Onnen hebben we de werkkamer ingericht met LED-verlichting. Door te spelen met hoogteverschillen krijg je een mooie belichting van elke werkplek. De LED-lampen zijn via de Smart Lighting App op je smartphone onafhankelijk van elkaar te bedienen.

Voor personen zonder de smartphone App is de Smartlight-Switch bij de ingang geplaatst voor de bediening van de LED-verlichting.

Gekozen voor

Retrofit van de TL-buizen door LED-buizen.
De TL-armaturen zijn vervangen door LED-panelen.

Besparing

Besparing van 65% op de gehele verlichting.

Recensie

"Ondanks experimenten met verschillende kleuren en posities van TL-verlichting, lukte het niet om een goede verdeling en kleurbalans te krijgen in de ontwerpstudio. Marc van Dullemen heeft er vervolgens zijn licht op laten schijnen en een licht-plan gemaakt waarbij ook het natuurlijke licht is meegenomen in het ontwerp. Door net even verder mee te denken, biedt het plan van vanDullemen-projects de gelegenheid om de studio multifunctioneel te gebruiken. Of ik nu achter mijn vaste werkplek zit te werken, met een laptop aan de overlegtafel, of achter het tekenschot sta te schetsen; door middel van het draadloos verstellen van de lichtsterkte en het makkelijk aanpassen van de hoogte van de verlichtingsarmaturen, is er altijd fraai en voldoende licht voorhanden. Een dergelijk goed doordacht plan, past perfect bij mijn beeld van duurzame en kwalitatieve oplossingen." Dirk-Jan Schotanus - Archisofie

Afbeeldingen

Meer weten over de mogelijkheden?

Ontzorging vanaf het advies tot aan de installatie van jouw LED-verlichting

Contact

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
06 - 497 863 38