Projecten

Tandartsenpraktijk de Verbetering (Buitenverlichting) Hoogkerk

Na recent grondig de binnenverlichting te hebben vervangen, is nu ook de buitenverlichting van Tandartsenpraktijk de Verbetering vervangen door LED-verlichting. Zowel de grondspot voor de gevels als het reclamebord, de overkapping en een drietal lantarenpalen zijn nu voorzien van LED-verlichting.

Voor de gevelverlichting zijn de in de grond verzonken grondspots compleet vernieuwd, waarbij de oude halogeen lampen met een vermogen van 70Watt zijn vervangen door LED grondspots van 14Watt. Met het compleet vernieuwen van de grondspots hebben we tevens de technische storing verholpen, welke was ontstaan door de oude defecte lampen.

Bij het reclamebord hebben we de oude grondspot van 70 Watt vervangen door een 11,5 Watt LED grondspot. Tevens zijn in de overkapping van de entree drie PL armaturen van ieder18 Watt vervangen voor één LED Downlight van 10 Watt. Afrondend hebben we ook nog achterop het terrein een drietal lantarenpalen onderhanden genomen door de oude lampen van 120 Watt te vervangen door een LED lamp van 27 Watt.

Gekozen voor

LED Grondspots
LED Downlight
LED Lampen

Afbeeldingen

Meer weten over de mogelijkheden?

Ontzorging vanaf het advies tot aan de installatie van jouw LED-verlichting

Contact

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
06 - 497 863 38